ناسا در صدد ارسال مریخ‌کوپتر به فضا

اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا، اعلام کرده است که برای نخستین بار هلیکوپتری را در آسمان مریخ به پرواز درخواهد آورد.

با هدف تقویت کاوش‌ها در مریخ: ناسا زنبورهای رباتیک به مریخ می فرستد

کاوشگرها بزرگ و گران‌قیمت هستند، حرکتشان روی زمین زمان زیادی می‌گیرد و امکان گیر افتادنش در زمین‌ نرم زیاد است. در صورتی که یک دسته زنبور رباتیک جای بسیار کمتری در فضاپیمای ترابری می‌گیرند، سریع‌تر حرکت می‌کنند و منطقه بزرگ‌تری را پوشش می‌دهند.

آزمایش چتر نجات کاوشگر مریخ سازمان فضایی اروپا

برنامه "اگزومارس" (ExoMars) یا دگرزیست‌شناسی مریخ (Exobiology on Mars) یک ماموریت گسترده شناسایی مریخ برای جستجو پیرامون وضعیت زیستی در مریخ و بن‌مایه‌های زندگی و زندگی مریخی، در گذشته یا حال است.

پنج هزارمین روز مریخی کاوشگر "فرصت" در سیاره سرخ

مریخ‌نورد "فرصت" (Opportunity) ناسا در حالی که برای تنها 90 روز مریخی کاوش طراحی شده بود، 5 هزارمین روز زندگی خود را در سیاره سرخ پشت سر گذاشت.

مریخ‌نورد 2020 ناسا، تیزبین‌ترین ربات کاوشگر سیاره سرخ

مریخ‌نورد آینده ناسا که سال ۲۰۲۰ به این سیاره فرستاده می‌شود ۲۳ دوربین خواهد داشت و لقب تیزبین‌ترین رباتی را گرفته است که به این سیاره قدم خواهد گذاشت. سیستم دوربین به‌کار رفته در این مریخ‌نورد که «Mastcam-Z» نام گرفته، با پرینتر سه‌بعدی ساخته شده است.

رونمایی از مریخ‌نورد آموزشی ناسا با هدف الهام‌بخشی و آموزش نسل جوان (+تصاویر)

این مریخ‌نورد آموزشی ناسا تا حد زیادی شبیه به آثار علمی-تخیلی سینماست اما با این حال قرار است در هفته‌های آتی طی یک تور آموزشی در سواحل شرقی آمریکا به نمایش گذاشته شود.

آزمایش‌های تازه‌ی ناسا بر روی مریخ‌نورد KREX-2 با هدف اعزام آن در سال 2020

اداره ملی هوانوردی و فضایی ایالات متحده آمریکا، ناسا، در حال آزمایش مریخ‌نورد تازه‌ای‌ است که قرار است در سال 2020 به سیاره سرخ اعزام و در آنجا مشغول حفاری شود. نام این مریخ‌نورد KREX-2 است و نخستین آزمون‌های میدانی خود را در این صحرا در فوریه 2016 (بهمن 94) انجام داد و فصل دوم آزمون نیز امسال انجام شده است.

یافتن سرنخ‌هایی از کاوشگری که 13 سال پیش به مریخ پرتاب شد

مریخ‌نشین بیگل 2 در سال ۲۰۰۳ همراه با مدارگرد «مارس اکسپرس»، متعلق به آژانس فضانوردی اروپا (ESA)، راهی فضا شد اما دیگر هیچ اثری از آن یافت نشد و به یکی از رازهای عجیب تاریخ اکتشافات مریخ تبدیل شد.

استفاده از سامانه‌ی «لیدار» به منظور شناسایی علائم حیات در مریخ

دانشمندان به تازگی از سیستم هواشناسی «لیدار» برای شناسایی احتمال وجود حیات روی سیاره مریخ استفاده می‌کنند. مرکز پرواز فضایی گودارد (Goddard) ناسا ابزار جدیدی برای این کار ابداع کرده است که به عنوان حس بویایی برای مریخ‌نورد عمل می‌کند و از این طریق به محققان در کشف شواهدی از وجود حیات در مریخ کمک می‌کنند.

مریخ‌نشین اروپایی «شیاپارلی» به دلیل یک باگ کامپیوتری سقوط کرده است

«آندرا اکومازو»، مدیر ماموریت‌های سیاره‌ای آژانس فضایی اروپا، می‌گوید که تمام این‌ها نشانگر این موضوع هستند که اشکال پیش‌آمده، نرم‌افزاری است. تیم پروژه‌ی اگزومارس می‌خواهد تا فرود شیاپارلی را بازسازی کند تا مشکل اصلی را در بیاورند.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری